Szakmai nap

2024.10.19.

Kaposvár

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

2024 méhészeti szempontból egy nagyon nehéz év volt. Folyamatosan az események voltak elöl, mi voltunk hátul. Sorra követték egymást az olyan kellemetlenségek, amelyek reagálásra kényszerítettek bennünket, és amelyek miatt felmerül a kérdés: Meddig kell kitartani? Mikor kell feladni?

Ha te is úgy gondolod, hogy szívesebben tartoznál a válság kevés győztese, mint sok vesztese közé, akkor nagy szeretettel várlak idei szakmai napunkra, amelyet október 19-én rendezünk Kaposváron ezzel a címmel:

MEDDIG KELL KITARTANI? MIKOR KELL FELADNI?

– A VÁLSÁG GYŐZTESEI ÉS VESZTESEI –

Az előadások egyik fő iránya, hogy hogyan tudunk évről évre mindig előre lépni, folyamatokat fejleszteni, egyre kevesebb élő munkával egyre magasabb termelési értéket megvalósítani. Szó lesz termékfejlesztésről és pénzügyi tudatosságról, és arról, hogy méhészetünket az erősségeink kiaknázásával és a fókuszáltság fenntartásával tudjuk sikerre vinni. Az esettanulmányok, személyes példák, saját tapasztalatok garantáltan kézzelfoghatóvá teszik az előadásokban elhangzottakat.

Tarts velünk, és töltsd el ezt a szombati napot jó hangulatban, olyan kollégák körében, akik hasonlóan gondolkodnak, akik már most a kevés győztes közé tartoznak, és akik pontosan tudják, meddig kell kitartani.

 


Tudnivalók:

Időpont: 2024. október 19. 9.00-17.00

Helyszín: Kaposvár, Castello Rendezvényház, Raktár u. 24.

Részvételi díj: 50.000 Ft 

Előrehaladási klub tagjainak: 25.000 Ft

Agytröszt csoport tagjainak: ingyenes

Ha nem vagy tagja az Előrehaladási klubnak, de gyorsan döntesz, a részvételi díjad felét elengedjük. Regisztrálj szeptember 30-ig, és a Te részvételi díjad is csak 25.000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza az ebédet, italt, édességet.

Fizetési határidő

2024. szeptember 30-ig 25.000 Ft

2024. október 15-ig 50.000 Ft

Az előadások témái:

  1. Termékfejlesztés

  2. Folyamatok és termelési rendszerek

  3. Pénzügyi tudatosság

  4. Erősségek és fókuszáltság

 

Ha érdekesnek és érdemesnek tartod a programot, találkozzunk október 19-én Kaposváron! 

Szeretettel várlak!

Zimmer Zoli